Összes oldalmegjelenítés

2015. október 22., csütörtök

Neszeszer szett

A szett tartalmaz egy nagyobb neszit,baglyos kis függővel,a sminkcuccoknak.Egy kisebb neszit amibe én női intim csomagot tennék,tampont,tisztasági betétet,de használható névjegykártya vagy hitelkártya tartónak is.A szett része még egy szemüvegtartó tok,amely fém csattal záródik és végül egy papírzsepi tartó.










2015. október 18., vasárnap

Hóember adventi naptár

Tavaly született meg először a hóemberem.Egy ismerősöm kért meg,hogy készítsem el neki egy külföldi magazin fotója alapján.Két hétig terveztem,szabtam- varrtam,kötöttem,mire elégedett voltam a formájával.Nem volt egyszerű dolog egy képről szabásmintát levenni.A sapkáját és sálját is magam kötöttem,mert készen nem találtam hozzá illőt.Büszkén vittem a megrendelőhöz megmutatni,mire Ő,nyomkodta jobbról balról,húzta a száját,hogy nem lehetne-e rózsaszín színekkel inkább stb.,stb.Persze,nem kellett neki..
Mondanom sem kell,hogy nem csak csalódott,hanem mérges is voltam,Elkeseredésemben feltettem a facebook oldalamra a képet ,szegény hóemberkémről. 2 órán belül egy tucatnyi megrendelésem érkezett rá.Lám,lám mégsem dolgoztam hiába! Így történt,hogy tavaly egész novemberben hóembereket varrtam,nagy örömömre.:)
Persze az idén is készítek belőlük jó párat!
Magassága 53 cm.





2015. október 11., vasárnap

Adventi naptár

Hetek óta készülök már az adventi időszakra,tanulva az elmúlt évekből.Merthogy sosem lehet elég korán elkezdeni az adventi kalendáriumok,angyalkák rénszarvasok varrását.Persze még így is előfordul,hogy az ember lánya még december 23-án is a karácsonyi süteménysütés és készülődés helyett, a varrógép előtt ül.No persze ez nem panasz! :)
Elkészültem tehát az idei első adventi naptárral.